Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Cadeaubon

Hieronder kunt u kiezen uit verschillende cadeaubonnen.

Bestellingen vanaf € 30,00 worden in behandeling genomen.

 
Basis wadlooparrangement
Met deze cadeaubon geeft u een basis wadlooparrangement cadeau inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, een film over de te lopen tocht en een zwerftocht over het drooggevallen wad.
Prijs  
€17,50 p.p.  Bestellen
 
Diner arrangement
Met deze bon geeft u een cadeau bestaande uit ontvangst met koffie/ thee en gebak, een film over de te lopen tocht, een tocht over het drooggevallen wad en aansluitend een 3 gangen diner in ons restaurant Waddengenot of pizzeria Bij de buren van Pieter.
Prijs  
€49,00 p.p.  Bestellen
 
Lunch arrangement
Met deze bon geeft u een cadeau bestaande uit een ontvangst met koffie/ thee met gebak, een film over de te lopen tocht, een wadlooptocht over het drooggevallen wad en een 12 uurtje met vis of vlees.
Prijs  
€30,00 p.p.  Bestellen
 
Verzorgd arrangement
Met deze bon geeft u een cadeau bestaande uit een uitgebreide waddenlunch, koffie of thee met gebak, een tocht over het wad met een ervaren gids en aansluitend een driegangen keuze diner, BBQ of warm-koud buffet in Pieterburen.
Prijs  
€61,50 p.p.  Bestellen
 
Tweedaags wadlooparrangement
Met deze cadeaubon geeft u naast een wadlooparrangement ook een overnachting met diner en ontbijt cadeau.
Prijs  
€94,50 p.p.  Bestellen
 
Schiermonnikoog wadlooparrangement
Met deze bon geeft u een cadeau bestaande uit een boottocht van Lauwersoog naar Brakzand, een oversteektocht van Brakzand naar Schiermonnikoog en met de veerboot terug naar Lauwersoog. Daarna een diner bij restaurant Waddengenot of de pizzeria Bij de buren van Pieter gevolgd door een overnachting met ontbijt in hotel Waddenweelde met toegang tot badhuis Waddenwellness te Pieterburen.
Prijs  
€122,00 p.p.  Bestellen
 
Driedaags wadlooparrangement
Met deze bon geeft u 2 overnachtingen in hotel Waddenweelde inclusief ontbijt, 2 maal diner, een unieke wadloopzwerftocht en toegang tot badhuis Waddenwellness cadeau.
Prijs  
€167,50 p.p.  Bestellen
 

Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele dagen de cadeaubon en de factuur per email.

De ontvangers van de cadeaubon kunnen zelf contact met ons opnemen om een definitieve datum te bespreken, zij krijgen dan de dagindeling en de kledingvoorschriften toegestuurd.

Voorwaarden:
Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Bij verlies of diefstal worden geen nieuwe cadeaubonnen verstrekt.
Er geldt een minimale besteding van €30,00 per bon en er wordt €5,00 voor administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.

Indien u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Wadlopen-Pieterburen via telefoonnummer 0595 – 528558 of mail naar info@waddenweelde.nl.