Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen 2 daagse (TIP)


Wadlooptocht van 2,5 uur
koffie/thee met appelgebak
Diavoorstelling over de te lopen wadlooptocht
Overnachting inclusief ontbijt
Toegang zwembad en sauna
Welkomstborreltje
3 gangen keuze diner
All-in prijs vanaf €79,50

  Voeg toe aan de aanvraag

Volop genieten van een complete wadloopbeleving en van het waddendorp Pieterburen? Boek dan het 2 Daagse Wadlopen arrangement. Met dit arrangement beleef je niet alleen alle facetten van het Wad, maar ook alles wat het dorp Pieterburen te bieden heeft.

Kom genieten van de mooie vergezichten, stiltes en een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Vanuit je hotelkamer hoor je de zeehonden van de Zeehondencreche. In onze receptie kan je entree kaartjes kopen voor Zeehondencreche Pieterburen met korting.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Wadloopwinkel. Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel wadloopschoenen huren en andere wadloopspulletjes kopen, vervolgens ga je genieten van koffie/thee met appelgebak en draait er een korte film over de te lopen wadlooptocht. Zo kom je alvast in de wadloopstemming!

Hotel Waddenweelde. Overnachten doe je in het Waddenweelde hotel. Hotel Waddenweelde beschikt over 38 kamers en twee vakantiewoningen, allen met WiFi, tv, boxspring bedden en eigen sanitair. Daarnaast hebben wij een speeltuin van 2500m2 met skelterbaan, trampolines, springkussens en biljart midgetgolfbaan waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl de ouders lekker ontspannen op ons terras.

Waddenwellness. Om de spieren lekker soepel te houden kan je gedurende je verblijf onbeperkt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Mocht je nog wat last van de spieren hebben of helemaal tot rust willen komen dan kan je natuurlijk altijd een lekkere massage bijboeken.

Waddenrestaurant. Voor het diner hoef je niet ver meer te lopen. Bij restaurant Waddengenot staat een tafeltje voor je klaar en kan je heerlijk gaan nagenieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Mocht je met een groep komen (15 of meer personen) dan kan je ook kiezen voor een BBQ of warm- en koud buffet.

Après-Wad Bar. 's Avonds is het natuurlijk tijd voor wat gezelligheid. Bij binnenkomst in onze Après-Wad bar krijgen jullie een leuk welkomstdrankje met nootjes van ons aangeboden. Hier kan je lekker wat naborrelen, maar wellicht ook nog even biljarten, een leuk gezelschapsspel spelen of lekker wat lezen.

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!

All-in prijzen voor dit tweedaagse wadloop arrangement:

2 persoonskamer                   € 94,50 p.p.

3 persoonskamer                   € 89,50 p.p.

4 persoonskamer                   € 86,50 p.p.

5 persoonskamer                   € 84,50 p.p.

6 persoonskamer                   € 82,50 p.p.

Groepskamer                         € 79,50 p.p. (Vanaf 7personen)


Prijs Aankomst datum Overnachting
€79,50 gehele jaar 1
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen