Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen en verzorgd dagarrangement


Wadlooptocht van 3,5 uur
2x koffie/thee met appelgebak
Film over de te lopen wadlooptocht
Uitgebreide Waddenlunch
3 gangen keuze diner
Wadloopschoenen verhuur
Wadloopwinkel
Vanaf 9 jaar (minimale lengte 1.30m.)

  Voeg toe aan de aanvraag

Een hele dag genieten van alles wat het waddendorp Pieterburen en het Wad te bieden heeft, kom dan verzorgd wadlopen! Behalve dat je gaat genieten van de mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur, en met een beetje geluk zeehonden in het wild, zal je in de watten worden gelegd met een uitgebreide lunch en 3-gangen diner.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Wadloopwinkel. Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel wadloopschoenen huren en andere wadloopspulletjes kopen. Vervolgens kom je nog meer in de stemming door een korte film die bij onze Après-Wad bar draait over de te lopen wadlooptocht. Hier staat ook koffie/thee met appelgebak klaar en zijn er toilet mogelijkheden.

Maak deze dag compleet met een bezoekje aan de Zeehondencreche Pieterburen In onze Wadloopwinkel kan je entree kaartjes met korting kopen.

Waddenrestaurant. Je kan natuurlijk niet op een lege maag gaan wadlopen, daarom hebben wij bij restaurant Waddengenot een tafeltje voor jullie klaar staan waar je heerlijk kan genieten van een uitgebreide lunch.

Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Waddenrestaurant. Bij terugkomst in het waddendorp Pieterburen kan je de eventuele gehuurde wadloopschoenen weer inleveren en staat er bij restaurant Waddengenot een leuk tafeltje voor jullie klaar om lekker na te genieten met een uitgebreid 3-gangen diner. Zijn jullie met meer dan 10 personen, dan kunnen jullie er ook voor kiezen om te genieten van een uitgebreide BBQ of warm- en koud buffet. 

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!


Prijs Aankomst datum Overnachting
€61,50 p.p. gehele jaar geen
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen