Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen Schiermonnikoog 2 daags


Boottocht Lauwersoog-Brakzand
Wadlooptocht Brakzand-Schiermonnikoog
Ticket veerboot terug
Overnachting inclusief ontbijt
Welkomstdrankje met nootjes
Toegang badhuis Waddenwellness
3 gangen keuze diner
Wadloopwinkel
Vanaf 10 jaar

  Voeg toe aan de aanvraag

Wadlopen en het Waddeneiland Schiermonnikoog bezoeken? Met dit Schiermonnikoog wadloop arrangement beleef je niet alleen alle facetten van het Wad, maar ga je het Waddeneiland van de schiere monniken bezoeken en ook het waddendorp Pieterburen.

Kom genieten van de mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Vanuit je hotelkamer hoor je de zeehonden vanuit de Zeehondencreche Pieterburen. In onze receptie kan je entree kaartjes kopen voor Zeehondencrèche Pieterburen.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Na een uitgebreid ontbijt rijd je de volgende ochtend, met eigen vervoer, door naar het vissersplaatsje Lauwersoog (20 autominuten). Hier is het verzamelen bij de gidsen iin de haven van Lauwersoog. Hier zal jullie wadloopavontuur dan echt beginnen. Vanaf Lauwersoog stap je op een boot richting zandplaat Brakzand en vanaf daar ga je wadlopen naar Waddeneiland Schiermonnikoog, onder leiding van een ervaren gids uiteraard. Op Schiermonnikoog aangekomen kun je nog even wat rusten om vervolgens per veerboot terug naar Lauwersoog te worden gebracht. Daar staat je auto immers nog op je te wachten.

Hotel Waddenweelde. Overnachten doe je in het Waddenweelde hotel. Hotel Waddenweelde beschikt over 38 kamers en twee vakantiewoningen, allen met WiFi, tv, boxspring bedden en eigen sanitair. Daarnaast hebben wij een speeltuin van 2500m2 met skelterbaan en biljart midgetgolfbaan waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl de ouders lekker ontspannen op ons terras.

Waddenwellness. Om de spieren lekker soepel te houden kan je gedurende je verblijf onbeperkt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Mocht je nog wat last van de spieren hebben of helemaal tot rust willen komen dan kan je natuurlijk altijd een lekkere massage bijboeken.

Waddenrestaurant. Voor het diner hoef je niet ver meer te lopen. Bij Restaurant Waddengenot staat een tafeltje voor je klaar en kan je heerlijk gaan genieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Mocht je met een groep komen (10 of meer personen) dan kan je ook kiezen voor een BBQ of warm- en koud buffet.

Après-Wad Bar. 's Avonds is het natuurlijk tijd voor wat gezelligheid. Bij binnenkomst in onze Après-Wad bar krijgen jullie een leuk welkomstdrankje met nootjes van ons aangeboden. Hier kan je lekker wat naborrelen, maar wellicht ook nog even biljarten, een leuk gezelschapsspel spelen of lekker wat lezen.

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!


Prijs Aankomst datum Overnachting
€122,00 p.p. mei t/m oktober 1
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen