Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen met het gezin


Wadlooptocht van 3 uur
2x koffie/thee met appelgebak
Film over de te lopen wadlooptocht
Laarzen verhuur
Schoonmaakbakken aanwezig
Wadloopwinkel
Vanaf 6 jaar

  Voeg toe aan de aanvraag

Altijd al een keer willen wadlopen met het gezin, maar bang dat het te zwaar wordt? Met deze wadlooptocht kunnen kinderen vanaf 6 jaar heel goed meelopen. Je gaat krabbenvangen, visjes zoeken, slik trappen en natuurlijk kijken of je zeehonden tegenkomt op het Wad.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Gewapend met schepnetjes vertrek je samen met de gids naar de zeedijk achter Pieterburen. Tijdens de tocht naar het Wad verteld de gids honderduit over de geschiedenis van het wadlopen, het waddendorp Pieterburen en haar bewoners. Bij het Wad aangekomen loop je over de kwelders naar de eerste rijsdammen, door de eerste slikvelden. De wadlooptocht duurt ongeveer 2,5 uur. 

Wadloopwinkel. Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel laarzen huren en andere wadloopspulletjes kopen.

Après-Wad bar. Om nog meer in de wadloopstemming te komen staat hier koffie/thee en fris (voor de kinderen) met appelgebak klaar en draait er een korte film over wadlopen.
Tevens zijn hier toilet mogelijkheden.

Na afloop. Terug in Pieterburen kan je de eventuele gehuurde wadloopschoenen weer schoonmaken en inleveren. Kinderen springen een gat in de lucht als ze onze speeltuin van 2500 m2 zien met springkussens, trampolines, biljart midgetgolfbaan en 800m skelterbaan. Dus bij terugkomst in Pieterburen nog even heerlijk ontspannen op het terras met bijvoorbeeld een ijsje of pannenkoeken terwijl de kinderen heerlijk spelen!

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!


Prijs Aankomst datum Overnachting
€17,50 p.p. gehele jaar geen
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen