Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen 3 daags


2x Overnachting inclusief ontbijt
Toegang badhuis Waddenwellness
Welkomstdrankje met nootjes
2x 3 gangen keuze diner
Wadloopschoenen verhuur
Wadlooptocht van 2,5 uur
koffie/thee met appelgebak

  Voeg toe aan de aanvraag

Één nachtje slapen in Pieterburen is eigenlijk net te kort, boek daarom dit Wadlopen 3 daagse arrangement. Met dit arrangement geniet je volop van alles wat het Wad ons te bieden heeft, en is er alle tijd om het waddendorp Pieterburen te leren kennen.

Kom genieten van de mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Vanuit je hotelkamer hoor je de zeehonden van Lenie ’t Hart . In onze receptie kan je entree kaartjes kopen voor Zeehondencreche Pieterburen met korting.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Wadloopwinkel. Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Zo kom je alvast in de wadloopstemming. Hier kan je bovendien fietsen huren, wandelroutes krijgen en voorzien we je van leuke activiteiten in de omgeving.

Hotel Waddenweelde. Overnachten doe je in het Waddenweelde hotel. Hotel Waddenweelde beschikt over 38 kamers en twee vakantiewoningen, allen met WiFi, tv, boxspring bedden en eigen sanitair. Daarnaast hebben wij een speeltuin van 2500m2 met skelterbaan, trampolines, springkussens en biljart midgetgolfbaan waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl de ouders lekker ontspannen op ons terras.

Waddenwellness. Om de spieren lekker soepel te houden kan je gedurende je verblijf onbeperkt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Mocht je nog wat last van de spieren hebben of helemaal tot rust willen komen dan kan je natuurlijk altijd een lekkere massage bijboeken.

Waddenrestaurant. Voor het diner hoef je niet ver meer te lopen. Bij restaurant Waddengenot en/of pizzeria “Bij de buren van Pieter" staat voor beide avonden een tafeltje voor je klaar en kan je heerlijk gaan genieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Mocht je met een groep komen (10 of meer personen) dan kan je ook kiezen voor een BBQ of warm- en koud buffet.

Grand café "Bij de buren van Pieter". 's Avonds is het natuurlijk tijd voor wat gezelligheid. Bij binnenkomst in Grand café "Bij de buren van Pieter" krijgen jullie een leuk welkomstdrankje met nootjes van ons aangeboden. Hier kan je lekker wat naborrelen, maar wellicht ook nog even biljarten, een leuk gezelschapsspel spelen of lekker wat lezen.

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!


Prijs Aankomst datum Overnachting
€167,50 p.p. gehele jaar 2
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen