Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen met het gezin 2 daags (TIP)


Wadlooptocht van 3 uur
2x koffie/thee met appelgebak
Overnachting inclusief ontbijt
Toegang badhuis Waddenwellness
Welkomstdrankje met nootjes
3 gangen keuze diner
All-in prijs vanaf €74,50 p.p.
Vanaf 6 jaar

  Voeg toe aan de aanvraag

Wadlopen, slapen in het Hotel Waddenweelde, zwemmen, spelen in de speeltuin en lekker eten, met dit Wadlopen 2 daagse arrangement kan het allemaal!

Kom genieten van de mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Vanuit je hotelkamer hoor je de zeehonden van het Zeehondencentrum Pieterburen. In onze receptie kan je entree kaartjes kopen voor Zeehondencreche Pieterburen met korting.

In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

Gewapend met schepnetjes vertrek je samen met de wadloop gids Anno naar de zeedijk achter Pieterburen. Tijdens de tocht naar het Wad verteld Anno honderduit over de geschiedenis van het wadlopen, het waddendorp Pieterburen en haar bewoners. Bij het Wad aangekomen loop je over de kwelders naar de eerste rijsdammen, door de eerste slikvelden. De wadlooptocht duurt ongeveer 3 uur. 

Wadloopwinkel. Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel wadloopschoenen of laarzen huren en andere wadloopspulletjes kopen, vervolgens ga je genieten van koffie/thee of fris (voor de kinderen) met appelgebak en draait er een korte film over wadlopen. Zo kom je alvast in de wadloopstemming!

Hotel Waddenweelde. Overnachten doe je in het Waddenweelde hotel. Hotel Waddenweelde beschikt over 38 kamers en twee vakantiewoningen, allen met WiFi, tv, boxspring bedden en eigen sanitair. Daarnaast hebben wij een speeltuin van 2500m2 met skelterbaan, trampolines, springkussens en biljart midgetgolfbaan waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl de ouders lekker ontspannen op ons terras.

Waddenwellness. Om de spieren lekker soepel te houden kan je gedurende je verblijf onbeperkt gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Mocht je nog wat last van de spieren hebben of helemaal tot rust willen komen dan kan je natuurlijk altijd een lekkere massage bijboeken.

Waddenrestaurant Waddengenot. Voor het diner hoef je niet ver meer te lopen. Bij restaurant Waddengenot staat een tafeltje voor je klaar en kan je heerlijk gaan nagenieten van een uitgebreid 3-gangen diner. Mocht je met een groep komen (10 of meer personen) dan kan je ook kiezen voor een BBQ of warm- en koud buffet.

Après-Wad Bar. 's Avonds is het natuurlijk tijd voor wat gezelligheid. Bij binnenkomst in onze Après-Wad bar krijgen jullie een leuk welkomstdrankje met nootjes van ons aangeboden. Hier kan je lekker wat naborrelen, maar wellicht ook nog even biljarten, een leuk gezelschapsspel spelen of lekker wat lezen.

Wadlopen Pieterburen, het echte wadlopen!

All-in prijzen voor dit tweedaagse wadloop arrangement:

2 persoonskamer                   € 94,50 p.p.

3 persoonskamer                   € 89,50 p.p.

4 persoonskamer                   € 86,50 p.p.

5 persoonskamer                   € 84,50 p.p.

6 persoonskamer                   € 82,50 p.p.

Groepskamer                         € 79,50 p.p. (Vanaf 7personen)


Prijs Aankomst datum Overnachting
Vanaf €79,50 p.p. gehele jaar 1
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen